
Μενού Αθήνα

η αυθεντική
η αυθεντική
Flank steak από Βlack Angus Αμερικής
Oλόκληρη η πλάτη από νεαρό μοσχάρι γάλακτος Αριδαίας με φρέσκο βούτυρο
Κόντρα φιλέτο από Black Angus μοσχάρι Αργεντινής με φρέσκες ελληνικές γαρίδες Πλαταμώνα
από Trip tip Aμερικής, με φρέσκια baby ρόκα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας
Μοσχαρίσια πλευρά από Black Angus Αμερικής, ψημένα στον φούρνο με φρέσκο βούτυρο και ελληνικά βότανα
Αργεντινής
Oυρουγουάης
Αμερικής
Αυστραλίας
Αμερικής
Αυστραλίας
Iαπωνίας
Iαπωνίας Kobe
Αμερικής
Αυστραλίας
Αμερικής
Αυστραλίας
H αυθεντική ιταλική Porterhouse από νεαρή μοσχίδα
H αυθεντική αμερικάνικη μπριζόλα σε γαλλική κοπή
H αυθεντική αμερικάνικη μπριζόλα σε γαλλική κοπή
συνοδεύονται με χειροποίητο τζατζίκι και κόκκινη σάλτσα λαχαρικών
απο μαύρο χοίρο (Iberico) με σάλτσα από μελι Σιθωνίας και καβουρδισμένο σουσάμι
ολόκληρο το φιλέτο από νεαρό χοίρο ψημένο με φρέσκο βούτυρο και δενδρολίβανο
χοιρινή μπριζόλα με ολόκληρη την πανσέτα στο κόκκαλο
από χοιρινό κρέας, κοτόπουλο, λουκάνικο χωριάτικο σε μαντεμένιο τηγάνι με ελαιόλαδο, λεμόνι, ρίγανη σβησμένη με ρετσίνα Μαλαματίνα
στήθος φιλέτο από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής περασμένο στη σούβλα με φρέσκιες πιπεριές σερβιρισμένο σε ολόκληρο κεφάλι παρμεζάνας
με φρέσκο κιμά από black angus ή wagyu κατ’ επιλογή
γαλλικής κοπής από νεαρό αρνάκι Ν. Ζηλανδίας
οικογενειακό μπιφτέκι (1κιλό) από 100% ντόπιο μοσχαρίσιο κιμά, γεμιστό με 4τυριά και αυγά μάτια
το δημοφιλέστερο πιάτο στην Ελλάδα αφιερωμένο σε μια πραγματική μαγείρισσα που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια.
Φρέσκια τριμμένη τηγανητή πατάτα στο χέρι με φέτα Ηπείρου και αυγά ελευθέρας βοσκής Νεοχωρούδας
σε φύλλο κρούστας, σουσάμι με μέλι Σιθωνίας, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
Τηγανόψωμο Χαλκίδας γεμιστό με φέτα μαζί με ποικιλία από διάφορες κροκέτες
κολοκυθάκια sticks με χειροποίητο τζατζίκι
ψημένη ολόκληρη στα κάρβουνα με τριμμένη φέτα Ηπείρου, ψιλοκομμένη ντομάτα, σκόρδο και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (Farm Karras)
με παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης ή τρούφα τριμμένη
ποικιλία τυριών με φρέσκο βούτυρο, καυτερή πιπεριά Θεσσαλονίκης και ψιλοκομμένη ντομάτα, μέσα σε φουρνισμένο καρβέλι
με φέτα Ηπείρου, καυτερή πιπεριά Θεσσαλονίκης και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
από φιλέτο Βlack Angus Αμερικής
Ιαπωνέζικη εκδοχή του carpaccio από φιλέτο Wagyu Ιαπωνίας
Πουρές από φρέσκιες πατάτες με βούτυρο τρούφας
σωταρισμένα στο τηγάνι με ελαιόλαδο και σκόρδο
ψημένο με βούτυρο παρμεζάνας
φρέσκα σπαράγγια με σκορδοβούτυρο
με sour cream
11 διαφορετικά νεαρά φύλλα σαλατικών με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, σως vinaigrette και πράσινο μήλο
με ξεφλουδισμένη ντομάτα, φέτα Ηπείρου, ελιές Καλαμάτας, φρέσκια πράσινη πιπεριά, αγγούρι, κρεμμύδι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από το κτήμα του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
Η πιο viral σαλάτα της Θεσσαλονίκης με ψητό στήθος κοτόπουλο, σταφύλι, ψημένη πίτα και dressing “Στα καλά καθούμενα”
με ντοματίνι, τραγανή baby ρόκα, καραμελωμένα φουντούκια, φρέσκια μοτσαρέλα και χειροποίητο πέστο βασιλικού
κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί παντζάρι με κρέμα από κατσικίσιο τυρί Ηπείρου
με λευκή σάλτσα άγριων μανιταριών σωταρισμένα με prosecco και παλαιωμένη παρμεζάνα
με κόκκινη σάλτσα φρέσκων λαχανικών, βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα
τα γνωστά μακαρόνια με κιμά απο ελληνικό μοσχάρι γάλακτος
στα κάρβουνα με κρούστα φρέσκων βοτάνων
φιλέτο από ψάρι ημέρας ψημένο στη σχάρα
(regular, zero, light) 250ml
(orange, blue, lemon) 250ml
250ml
(Orangeade with Orange Blossom (no sugar), Lemonade with Hibiscus & Pergamon (no sugar), Pink Grapefruit, Pomegranate, Soda Water , Indian Tonic Water)
MAYPO TΣAI ΛEMONI, ΛOYIZA, MAYPO TΣAI POΔAKINO, IBIΣKOΣ, MAYPO TΣAI ΛEMONI 0% ZAXAPH
PREMIUM MINERAL SPARKLING WATER
PREMIUM MINERAL NATURAL WATER
ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΙΚΕΡ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Le Piantagioni
Le Piantagioni
βανίλια Μαδαγασκάρης Kayak
Gin vegetarian
Ancho Reyes
Passion fruit pure
Fresh lime
Garnish: Tuile, olive air, bacon soil
Brand infused with chamomile
Zacapa
Homemade honey syrup
Creme de banana
Garnish: banana leaf
Hendrick’s infused
With butterfly tea
Lillet blanc
Ederflower Liquer
Fresh lime
Garnish: flowers, gold dust, pink salt
Hendrick’s
Stichion
Passion fruit pure
Homemade cucumber-ginger
Fresh lime
Garnish: foam cucumber, fresh pepper
White wine (Dialogos)
Italicus
Ederflower syrup
Top up: two Cent’s plain
Garnish: lemon zest
Strawberry pure
Fresh lime
Top up: Grapefruit Soda
Passion pure
FResh lime
Top up: Aegean tonic
πάστα μπάρα με τσάι matcha φυστίκι, ναμελάκα βανίλια και coulis σοκολάτα
βάση τραγανού μπισκότου με βούτυρο και κρέμα τυριού, ψημένη στο φούρνο και σπιτικό γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας σας
τάρτα με κρέμα λεμονιού και ελβετική μαρέγκα
με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
Θεσσαλονίκη
Αγνώστου Στρατιώτου 54, Πολίχνη Θεσσαλονίκης, 56533
231 060 7881
skkthess@gmail.com
Δευτέρα: Κλειστά
Τρί - Κυρ: 12:00 μμ – 12:00 πμ
Αθήνα
Ιερά Οδός 25 - 27 - 29,
Αθήνα, 11854
210 3450020
skkathens@gmail.com
Δευτέρα: Κλειστά
Τρί - Κυρ: 18:00 – 02:00
Η κουζίνα κλείνει στις 00:00